МОДЕРНИОТ НАЧИН ДА УПРАВУВАТЕ СО вашата компанија

СИСТЕМ ЗА ОПТИМИЗИРАН И МОБИЛЕН УПРАВУВАЕ (ЕРП), Единствено скроена за мали и средни БИЗНИС

БЕСПЛАТНИ МОБИЛНИ АППС:

 

 

Biizey е мобилен, комплексен, но многу удобен и лесен за управување со системот за вашата компанија. Можете да го користите за односи со партнери и клиенти (CRM), следење на плаќања, проток на готовина, долгови и средства, за предвидување и планирање на приход, издавање фактури и други сметководствени документи. Работи истовремено на мобилен уред, како и на десктоп компјутер. Покрај тоа, можете да испечатите преку нашиот мобилен Bluetooth печатач кога користите апликација за мобилна телефонија Biizey.

  • Редовно ажурирање без дополнителни трошоци
  • Повеќе менаџмент на компанијата од една сметка
  • Креирајте и отпечатете фактури и други документи директно од вашиот печатач за мобилни телефони
  • Платформа за повеќе јазици